NOTÍCIES

Premsa-Ràdio

 

Les primes d'assegurances per malaltia seran deduïbles.

Les despeses que es generin per les primes d'assegurances de malaltia seran deduïbles en el Impost sobre la Renta de les Persones Físiques (IRPF). La mesura inclou les quotes satisfetes pel contribuent en la part corresponent a la seva pròpia cobertura i a la del seu cònjuge i fills menors de 25 anys. Aquesta deducció tindrà un límit de 500€ per persona i 1.500 per cada persona amb discapacitat.

La Comissió de Pressupostos del Senat, va aprovar ahir el paquet d'esmenes que va presentar el Partit Popular a la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat de 2016. La nova redacció s'aprovarà, previsiblement, en el Ple del proper 13 d'octubre.

Seguir llegint

 

A partir del 1 de febrer de 2014, totes les transferències i càrrecs directes (domiciliacions bancaries) es realitzaran d'acord amb les normes de la Zona Única de Pagaments en Euros, que d'aquesta manera completarà la seva implantació definitiva.

 

Nota de Premsa Banc d'Espanya (SEPA)

 

En aquest link podreu calcular el vostre IBAN

http://www.sepaesp.es/sepa/es/

(Aquest link romandrà sempre disponible a Enllaços d'interés)

 

¿Hay que pagar impuesto por un regalo de boda? Esta pregunta puede haberse pasado por la cabeza de alguna pareja a punto de pasar por el altar. Estos presentes se consideran "una adquisición gratuita de las personas físicas", según lodefine la ley. Como tales se encuadran dentro del impuesto de donaciones y podrían llegar a sufrir un tipo impositivo del 81,6%. En la mayor parte de los casos, estos obsequios suelen ser pequeños detalles o van destinados a sufragar los gastos de la boda. Sin embargo, si hay movimientos importantes en el capital Hacienda puede llamar a capítulo a los recién casados.

 

Fuente. Invertia/9 de julio de 2013 Marta Garido/www.invertia.com

 

Descarrega la notícia

Dades de contacte

 info@tgae.cat
 973 443 080
Av. Pere III, 39 · 25600 BALAGUER (Lleida)

Segueixi'ns a les xarxes